KENNEL OVES CANIS

Kennel Oves Canis

Wij fokken met veel liefde en passie Zwitserse Witte Herders.

 

Al onze honden zijn goed gesocialiseerd en zijn zeer vriendelijke en sociale honden. Ze gaan regelmatig naar het strand en bos. In het water voelen ze zich helemaal thuis. Onze honden zitten altijd bij ons thuis binnen of lopen lekker los in de tuin. Al onze honden krijgen hun jaarlijkse vaccinaties. Ze eten ook vers vlees.

 

De reus waarmee we onze teven laten denken worden altijd zorgvuldig uitgekozen. Als eerste kijken we naar de stambomen, zodat ze geen gemeenschappelijke familie hebben. Ook kijken we naar de gezondheid (HD, ED, MDR1, ....) van de reu en als laatste kijken we ook naar de karakters. Wij proberen ook altijd al eens (of een paar keeer) op bezoek te gaan met de teef naar de reu. 

 

Onze pups worden gesocialiseerd met ritjes in de auto, winkelbezoeken, dierenartsbezoek, veel menselijk contact en ook andere honden. Ook hebben wij katten thuis zitten waarmee ze in contact gaan komen.

 

Wij zullen af en toe een nestje doen volgens de regels van de KMSH. De pups worden verschillende keren ontwormd, worden gevaccineerd en krijgen een chip met Europees paspoort. Ook krijgt iedere pup een stamboom met DNA-profiel.


Onze teven krijgen na een bevalling genoeg rust (zeker 1,5 jaar-2jaar) voordat we een volgende dekking doen.

 

Wilt u graag onze honden eens zien of wilt u graag een pupje van ons, kunt u altijd contact opnemen met ons en we helpen je graag.

 

Meer info over onze toekomstige nestjes kan je vinden bij "nestverwachting". Wilt u onze teven al eens leren kennen kunt u kijken bij "teefjes".