Over ons

Mijn naam is Nathalie Flameyn, opgegroeid en wonende te Gistel. Samen met mijn vriend, Jimmy, hebben we een eigen stekje gevonden in de Stationsstraat in Gistel. Hier zullen wij ook gaan voor onze droom te verwezenlijken, een eigen petshop en trimsalon openen. 

Mijn liefde voor dieren heb ik altijd al gehad, toen ik klein was hebben we een katje in onze straat gevonden, deze hebben we geadopteerd en Kitty genoemd. Vanaf toen hebben we nog enkele katjes gehad, en in 2013 is onze eerste hond gekomen. 

Sindsdien kan ik mij geen leven meer voorstellen zonder dieren.

Mijn dierenfamilie:

Prada Fenna Oves Canis


Ons Fenna, over haar kan ik echt boeken schrijven, maar het belangrijkste is dat ze een echte vechter is, een doorzetter. Om haar te eren hebben we haar naam gekozen voor de zaak. 

Ze hield ervan om met de baasjes mee op stap te gaan en dicht bij haar mama Mira in slaap te vallen. 

Jammer genoeg hebben we deze prachthond te vroeg moeten afgeven, maar Prada Fenna Oves Canis zal voor altijd onze grootste trots zijn.

Mira Sagitta Alba


Mira, het begin van ons hondenverhaal. Mira is een zeer lieve, rustige hond. Mira heeft twee nestjes gehad en is nu aan het genieten van haar oudere dag. Ze vindt het iedere keer geweldig om met de pups van de andere honden dom te doen en te spelen.

Qadira Oves Canis


Beter gekend als Nuka, de dochter van ons Mira. Nuka is een zeer zachtaardige, maar angstige hond, maar met wat tijd en vertrouwen komt ze altijd door haar angst heen.

Ze is super energiek, het liefste wat ze doet is spelen met een bal, touwtje of alles wat maar interessant kan zijn voor haar. Als ze na veel spelen 's avonds tot rust kan komen en wat kan knuffelen in de zetel, is haar dag helemaal geslaagd.

Quinsi Van 't Kastagnebos


Nala is een genieter. Ze geniet van rust, wandelen, spelen met baasje, ... Maar het allerliefst werkt ze voor haar baasje, oefeningen doen, nieuwe dingen aanleren. De focus en concentratie die ze toont is fantastisch. Om deze reden is zij een fantastische mama voor haar puppy's! Ze kan uren blijven liggen bij haar pups wanneer ze willen drinken, en als ze groter zijn vindt, ze het fantastisch om te ravotten en hun dingen aan te leren.

Siri Oves Canis


Siri, de hond die voor altijd puppy blijft. Ze heeft hypofysaire dwerggroei en secundaire hypocortisolisme. Dit wilt zeggen dat ze altijd klein blijft. De ziekte slaat vooral op haar bijnieren, waardoor ze heel snel veel stress ervaart. Daarom proberen we haar zo weinig mogelijk in eventuele stress situaties te brengen. Buiten dit is Siri een fantastische hond. Ze is actief en heeft toch haar eigen willetje. Haar favoriete bezigheid is achter Nuka aanlopen en slapen bij baasje in de zetel.